Pages

>welcome...ha nie bloh aku,..kowng usha2 ar..6t tngal kan komen 2 yg bernas...
Google | youtube | facebook |

Saturday, 15 December 2012

sayang ku nur rasyiqah

selamat malam kawan?ary nie nak cite tentang awek ku..ok into skit tentang dye nie....aku tngok la...dye seowng yang baek,,,dye paham aku...bila maen game dota dia akan ckp "p la maen dulu"aku tau dye sedih tp nak wat cmne kan..huhuhuh...dye kne la terima aku...dye terima aku seadanye...aku pon terima nye seadanye..dulu mule nye aku xpenah syg dye..aku cume nak mempermain kan perasaan dye je tp bile di pikir kan aku nie sape nak maen kan perasaan owg jd aku terima cinta nye yg suci itu setelah ditinggal kan...aku kecewa pada mule nye bila owg yg aku syg tinggal aku tp skrng aku ngan dye pon dah ok...dulu aku ngan dye nie selalu gadoh...asal jumpe je gadoh....aku pon xtau...betol la kot owg tua 2 ckp jangan gadoh 2 6t jodoh...huhuhuhuh....erm aku suke tngok lesum pipet dye...comel...aku mmng nak awek yg mcm 2...dye nie pon dah ade ciri 2 owg yg aku nak....ok nak cerita nie kite mula ngan name nye....


name diberi nur rasyiqah binti rasli
tinggal di kuantan 
belajar di politeknik melimau
kos pengurusan hotel dan katering
anak pertama dari 7 termasok nye lau x silap..
erm xtau nak tulis ape ag...2 je yg aku tau....ok tu je....sory lau x suke jngan bace..ini blog kisah hiop aku jadi nie la hidop aku...selamat malam...
nie dye....nie mase muke nye x matang kot...hahahahhaa....


mirulyot.blogspot.com!!!!

Sunday, 25 November 2012

last story about DOTA

ok kawan 2...nie last dari aku...pas 2 nak tido....huhuhuh....ok aku nak cite sal DoTa kowng tau x maksud DoTa 2 ape...ha Dunia Orang Tanpa Awek..hahahahah..percaya x...xpercaye test la...bila ka dah mula maen susah untuk berhenti...aku pon xtau la ape yg menyeronokan sngat...tapi dye memng the best game..selaen GOD OF WAR ...yang aku pelik aku ade je awek leh je maen DoTa nie.ha???erm gam nie dah lame dah sebenar nye..sejak aku tingkatan 4 ag...tp sekarang lagi ramai yg berminat...game nie dye ade online tau...aku x aen yang 2 aku maen biase je...tp lau yang online ag terok...aku pernah maen game nie sampai pagi...pegaroh game...terok 2,,,hahahahaha,....tp nak wat cmne...laki tidak boleh dipisah kan dengan game....ibarat air yang dicincang x akan putus,,,,ok 2 je cite nye sekian..nak rase keseronokan nye sila la cube...ok babai
mirulyot.blogspot.com!!!!